Tagrens & Tagmaling

På de fleste tage dannes mos og alger efter en periode, og det har taget ikke godt af. En rensning af taget kan løse problemet – og det giver også et flottere tag.

Isolering

Vi isolere det hele. Typisk er der mange penge at spare, ved at efterisolere sin bolig. Som tommelfingerregel er det tjent hjem på 2-5år. Vi benytter kun de bedste materialer

Algerens

Hvis dit tag er begyndt at få grønne eller gule belægninger, så kan en årlig algeservice ordning være den løsning som du har brug for. Hvis det fanges tidligt nok, slipper man for en rens.

Fliserens

Fliser er flottest, når de fremstår som nye. Så hvis dine fliser er ved at være grimme og beskidte at se på, så kan vi hjælpe dig med en proffesionel fliserens, som puster nyt liv i dine fliser.

Nyt tag

Vi er eksperter i at lægge nye tage, men vi gør det kun hvis vi vurderer at det ikke betale sig at rense og male det gamle tag. Vi finder sammen den bedste løsning for netop dit tag.

Vi er eksperterVores services

Tagrens & tagmaling

På de fleste tage dannes mos og alger efter en periode, og det har taget ikke godt af. En rensning af taget kan løse problemet, og det er en hurtig og effektiv metode, der forlænger tagets levetid mange år frem.

Isolering

Vi isolerer både hulrum, lofter og etageadskillelser. Typisk er der mange penge at spare, ved at efterisolere sin bolig. Som tommelfingerregel er det tjent hjem på 2-5år. Vi benytter kun de bedste materialer.

Algerens

Hvis dit tag er begyndt at få grønne og/eller gule belægninger, så kan en årlig agleservice ordning være løsningen du har brug for. Hvis det fanges tidligt nok, kan man slippe for en tagrensning og tagmaling.

Fliserens

Fliser er flottest at se på, når de fremstår som nye. Så er dine fliser ved at være grimme og beskidte at se på? Er de fyldt med flisepest, alger, mos og andet skidt? Så kan vi hjælpe dig. Vi renser og imprægnerer dem.

Nyt tag

Vi er eksperter i at lægge nye tage, men vi gør det kun hvis vi vurdere at det ikke kan betale sig at rense og male det gamle tag. Vi finder sammen den bedste løsning for netop dig og dit tag.

Ellers andet?

Jeg er altid åbne for at tage en snak om dit problem. Det kan være du skal have nye tagrender, eller ønsker et nyt velux vindue. Vores erfaringer spænder bredt. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Jeg vil rigtig gerne tage en uforpligtende snak med dig.

Your tooltip content goes here

Fordele ved Sjællands Totalentreprise

  • Vi har hjulpet over 30.000 danskere
  • Vi har over 25 års erfaring
  • Hos os betaler du ikke kørselstillæg
  • Vi overholder altid vores aftaler
  • Vi giver altid gratis og uforpligtende tilbud

Få et gratis og uforpligtende tilbud

    Hvad kan jeg hjælpe med?