Vi tilbyder algebehandling med serviceaftale i hele Danmark

Professionel algebehandling

Er taget, facaden eller flisearealet m.m. begyndt at blive grønt af alger, eller vil du forebygge at det kommer til at ske? Så kan Sjællands Totalentreprise hjælpe dig, vi har den rette løsning til dig og dit algeproblem, vi tilbyder den bedste og mest effektive algebehandling, der bliver udført af vores professionelle og erfarne fagfolk.

Vi hjælper private såvel som erhvervskunder i hele Danmark. Uanset om det er tag, facader eller terrasser, som er ramt af alger, tilbyder vi algebehandlinger, store som små opgaver, som altid efterlader et flot og holdbart resultat.

 

Hvorfor få foretaget en algebehandling?

Alger er et stort problem for os, og de kan være svære at slippe af med. Facader, tag, terrasser, fliser og andre udvendige overflader kan blive hårdt ramt, og i værste tilfælde blive skadet af algerne. Kraftig vækst af alger og mos, kan også give anmærkninger i tilstandsrapporten, hvis I står og skal sælge hus, og det er derfor en fordel, at få en algebehandling i tide.

Hvis algerne gror og ikke bliver behandlet, kan deres rødder foretage store skader, da de tiltrækker vand. Det vil øge risikoen for frostsprængninger om vinteren på taget, fliserne eller facaden. Vi får dine overflader til at se ud som ny igen, og gør dem ekstra modstandsdygtige, overfor det danske vind og vejr.

En algebehandling beskytter dine udvendige overflader og gøre dem pæne at se på, det er også en økonomisk fordelagtig. Ved at få fjernet algerne i tide, vil det kunne øge de forskellige overfladers levetid betydelig.

Vi anbefaler en algeserviceaftale. med en aftale ser vi dit tag, facade eller terrasse efter med faste intervaller, og vi skyller overfladerne af med algehæmmende middel. Herved forhindrer du, at overfladerne fremover bliver angrebet af alger. Selv hvis algerne endnu ikke har meldt sin ankomst, kan det betale sig at få renset dine udearealer med hjælp fra os.

Hvordan foregår algebehandling?

Vi udfører en forebyggende behandling af mange typer af alger. Hos Sjællands Totalentreprise bruger vi kun de bedste materialer på markedet. Overflader kan behandles med algenedbrydende skumbehandling, der trænger sig ned i det organiske lag i algerne og arbejder de næste måneder, så alger og mos gradvist falder af.

 

Kontakt os for tilbud på algebehandling

Skal du have råd og vejledning til algebehandling? Så kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores medarbejder på telefon 42 460 460 eller send en mail til chriss@sjt.dk eller udfyld hurtig og nemt vores kontaktformular.

Bemærk: Hos os betaler du ikke kørselstillæg!

 

Kontakt os

Kontakt

Sjællands Totalentreprise logo

Afdelinger

  • Øst:
    Babberupvej 3, 4690 Haslev
  • Vest:
    Slagelsevej 25 B, 4400 Kalundborg