Facaderens

Eksperter i facaderens

Er dit hus eller bygning fyldt med alger, skidt og snavs og trænger til en facaderens? Så er du kommet til det rette sted. Hos Sjællands Totalentreprise tilbyder vi professionel facaderens af alle bygninger – uanset hvilken facadebeklædning den har. Vi har et godt team af erfarne professionelle medarbejdere, der udfører facaderensning, så dit hus eller bygning står som ny.

Sjællands Totalentreprise udfører facaderens for både private og erhverv. Vi løser både små og store opgaver. Med vores topmoderne udstyr og vores omfattende erfaring i facaderens, har vi mange forskellige typer af opgaver.

 

Facaderens er vigtig for at vedligeholder murværket

Vi er eksperter i renovering og vedligeholdelse af murværk, tag m.m.. Facaderens er en vigtig del af bygningens vedligeholdelse, vi anbefaler derfor en periodevis rensning. Det kan betale sig i længden at vedligeholde murværket, og samtidig står bygningen flot og præsentabel til daglig.

Facaderens kan være en økonomisk fordelagtig, med tiden kan begroninger føre til permanente slid og skader på facader. Hvis facaden ikke bliver vedligeholdt, kan resultere i uventede skader, som kan have store økonomiske konsekvenser at genoprette.

Efter en facaderensning kan det være en fordel at imprægnere murværket, dels for at sikre holdbarheden, dels for at gøre fremtidig vedligeholdelse nemmere.

 

Fordele ved facaderens og imprægnering

Der er mange gode grunde til at få foretaget en facaderens. I Danmark regner det ca. 171 dage om året. Det skaber de perfekte vilkår for algevækst, og det betyder at alger og mos ofte er et problem for os. Det går særligt udover de nordvendte facader og facader, der ligger i skyggen kan blive slemt ramt. Det ser ikke særlig kønt ud, derfor er der også en æstetisk fordel ved at vedligeholde facaden.

Efter en facaderens anbefaler vi at du får imprægneret facaden. Det lægger sig som en hinde ovenpå facaden og beskytter mod algervækst. Efter en facaderens er overfladen særlig modtagelig, og her er det meget vigtigt at imprægnere. På den måde beskytter man bedst facaden mod algevækst og frostsprængninger, som kan føre til dyre reparationer. En algebehandlet facade har også en forlænget levetid.

Flotte og rene bygninger er mere præsentable over for forretningsforbindelser, også hvis du blot ønsker, at dit hus skal fremstå æstetisk og velholdt, men andre ord, hvad end der er tale om et hus, boligblok, kontorbygning, lagerhal eller en fabrik, kommer vi og renser facaden.

 

Kontakt for tilbud på facaderens

Hos Sjællands Totalentreprise i Haslev og Kalundborg, står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller mangler rådgivning og vejledning. Kontakt os på telefon 42 460 406 eller send os en e-mail til chriss@sjt.dk og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular med de relevante informationer. Vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Kontakt

Sjællands Totalentreprise logo

Afdelinger

  • Øst:
    Babberupvej 3, 4690 Haslev
  • Vest:
    Slagelsevej 25 B, 4400 Kalundborg