Murerarbejde af enhver art – både småt og stort!

Slår cementen revner? Skal du have væltet en væg – eller rejst en ny?

Sjællands TotalEntreprise tilbyder alle former for murerarbejde – både indendørs og udendørs. Uanset om det drejer sig om en lille sætningsskade eller en hel tilbygning, så kan vi hjælpe dig.

Facaderenovering og reparation af slidte fuger

Fuger i murværk skal holde til meget i det danske vejr. Og med tiden mister de deres styrke. Det er vigtigt, at du holder øje med fuger og facader, så du kan opdage skaderne, før de bliver store og omfattende.

Ikke blot ser slidte fuger ikke godt ud, men det kan være direkte skadeligt for dit hus. Smuldrer fugerne, kan de nedbryde mursten og i værste tilfælde føre til fugtskader i murværket.

Sjællands Total Entreprise kan afhjælpe problemet ganske effektivt. Vi kradser de gamle fuger ud og fuger op igen. Til dette anvender vi naturligvis kun de bedste kvalitetsmaterialer.

Vi kommer over alt i Danmark, og du betaler ikke kørselstillæg!

“Vi udfører mange former for vedligeholdelses-, bygnings- og renoveringsopgaver blandt andet maling af din bolig, tømrer- og snedkeropgaver, isolering, algerens, fliserens samt tagrens inkl maling af tag. Vi opererer over hele Sjælland med baser i Kalundborg (Vestsjælland), Haslev (Østsjælland) og Gentofte (København/Nordsjælland)” – Chriss Krogh, Indehaver

Overvejer du ny tilbygning – Vi løser opgaver i hele Danmark

Er I vokset ud af jeres nuværende hus og mangler I flere kvadratmeter? En tilbygning kan være et klogt valg og kan – opført på den rigtige måde – tilføre huset en betragtelig merværdi.
 
Men sørg for at gøre arbejdet korrekt fra starten. Sjællands TotalEntreprise samarbejder med de bedste håndværkere, og kan hjælpe dig fra de første tanker til det færdige indflytningsklare resultat.

Kontakt os for et godt tilbud – Gentofte, Haslev og Kalundborg

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på murerarbejde. Vi kommer i hele Danmark med base i vores adresser i Gentofte, Haslev og Kalundborg.

Kontakt os

Kontakt

Sjællands Totalentreprise logo

Afdelinger

  • Øst:
    Babberupvej 3, 4690 Haslev
  • Vest:
    Slagelsevej 25 B, 4400 Kalundborg