Tagrensning og maling af tag – Vi kommer i hele Danmark

På de fleste tage dannes der mos og alger efter en periode, og det har taget ikke godt af. Hvis man lader mos og alger sidde på taget, kan det gro fast, slå rødder og dermed nedbryde overfladen.

En rensning af taget kan løse problemet. Det er en utrolig hurtig og effektiv metode, der forlænger tagets levetid mange år frem. Derudover giver det dig et langt flottere tag.

Tagrensning og tagmaling kan forlænge dit tags levetid med 20 år

Er dit tag slidt, angrebet af mos og alger, eller ønsker du bare at skifte udseende på dit tag, så er en tagrensning og tagmaling den rette løsning. En kombineret tagrensning og tagmaling kan forlænge tagets levetid med 20 år.

De fleste tagflader kan afrenses uanset om der der er tale om cementfiberplader, betontegl, lertegl eller ståltag. Disse tage afrenses og skylles med algehæmmende skum. Taget gennemgås for fejl og mangler, og skal derefter tørre et par dage, så er taget klar til maling.

Vælg selv farven på dit tag

Vi maler dit tag to gange i en flot farve efter dit eget ønsk, så man kan sagtens skifte farve og glans på taget, hvis det ønskes. Malingen forsegler overfladen og bremser nedbrydningen.

Er der tale om et tag, der har en intakt overflade, som f.eks. lertegl, kan en imprægnering i stedet for maling være løsningen. Taget behandles med en klar overfladebehandling, der forsegler overfladen, og man bevare tagets originale farve.

Vurderes taget som svært nedslidt, kan den eneste løsning måske være et nyt tag. Hvilket vi også er behjælpelige med.

Er taget kun svagt angrebet med alger, kan algebehandling måske være nok. Vi kan under alle omstændigheder anbefale algerens med en algebehandling af overflader, der har tendens til algeangreb, for at bevare overfladen pæn og holdbar

Fordelene ved rensning og maling af dit tag

 • Du forlænger tagets levetid med mange år.
 • Du får en stor besparelse i forhold til nyt tag.
 • Du forøger husets markedsværdi.
 • Du genskaber den oprindelige overfladebeskyttelse.
 • Du besværliggør angreb af grønne belægninger.
 • Tagrensning og maling  giver dig et meget smukkere tag.

Bemærk: Hos os betaler du ikke kørselstillæg!

Kontakt os

Kontakt

Sjællands Totalentreprise logo

Afdelinger

 • Øst:
  Babberupvej 3, 4690 Haslev
 • Vest:
  Slagelsevej 25 B, 4400 Kalundborg