Tagrensning og tagmaling – Vi kommer i hele Danmark

Sjællands Totalentreprise er beliggende i Haslev og Kalundborg og har mange års erfaring med tagrensning og tagmaling, vi har hjulpet mange tilfredse kunder i hele Danmark. Du kan være sikker på at du får et flot og solidt resultat hos os, vi arbejder både for private og erhverv.

Vi tilbyder totalløsninger inden for tagrensning og tagmaling af de fleste tagtyper. En effektiv tagrensning og maling af taget forlænger tagets holdbarhed og levetid med mange år.

 

Hvorfor få foretaget en tagrensning?

På de fleste tage dannes der mos og alger med tiden, og det skader taget. Hvis du lader mos og alger siddende på taget, kan det gro fast, slå rødder og dermed nedbryde tagets overflade. Derfor er det en god idé at få foretaget en tagrensning, det er en hurtig og effektiv metode, der er med til at forlænge tagets levetid mange år frem. Derudover giver det et langt flottere tag.

 

Forny taget med tagrensning og tagmaling

Er dit tag slidt, angrebet af mos og alger, eller ønsker du at skifte udseende på dit tag? Så kan vi hos Sjællands Totalentreprise hjælpe dig, vi står gerne for tagrensning og tagmaling af dit tag. En kombination af tagrensning og tagmaling kan forlænge taget levetid med 20 år.
 

 

Hvordan foregår tagrensning og tagmaling?

De fleste tagflader kan afrenses uanset om der er tale om cementfiberplader, betontegl, lertegl eller ståltag. Disse tage afrenses og skylles med algehæmmende skum. Taget gennemgås for fejl og mangler, og skal derefter tørre et par dage, så taget er klar til tagmaling.
 
Vi maler dit tag to gange i den farve du har valgt, så du kan sagtens skifte farve og glans på taget, hvis du ønsker det. Tagmaling forsegler overfladen og bremser nedbrydningen.
 
Hvis taget vurderes som svagt nedslidt, kan den eneste løsning måske være at lægge et nyt tag, hvilket vi også kan være behjælpelige med.
 

Kontakt os for et tilbud på tagrensning og tagmaling

Hos Sjællands Totalentreprise i Haslev og Kalundborg, står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller mangler rådgivning og vejledning. Kontakt os på telefon 42 460 406 eller send os en e-mail til chriss@sjt.dk og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular med de relevante informationer. Vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt.

Bemærk: Hos os betaler du ikke kørselstillæg!

Kontakt os

Kontakt

Sjællands Totalentreprise logo

Afdelinger

  • Øst:
    Babberupvej 3, 4690 Haslev
  • Vest:
    Slagelsevej 25 B, 4400 Kalundborg