Fliserens – Rensning og imprægnering af fliser

Fliser er flottest at se på, når de fremstår som ny. Så er dine fliser ved at være grimme og beskidte at se på? Er de fyldt med flisepest, alger, mos og andet skidt? Så kan Sjællands Totalentreprise hjælpe dig med at få dem til at se smukke ud igen med fliserens. Vi renser fliserne i bund og forsegler overfladen med en holdbar imprægnering i hele Danmark både for private og erhverv, store som små opgaver.

 

Hvorfor vælge fliserensning og imprægnering?

Det danske skiftelig klima gør det næsten umuligt at holde fliser rene og fri for alger, mos og flisepest m.m.. Efter en fliserensning kan vi anbefale, at du får imprægneret den nu helt rene fliseoverflade. En fliseimprægnering sikrer, at fliserne bliver langt mere modstandsdygtige overfor alger og mos osv., da fliserne ikke vil suge nær så meget vand og derved hæmmes vækstmulighederne, der undgår at fliserne får frostsprængninger om vinteren. vi anbefaler også husejere med nye terrasser at få imprægnering - Jo før jo bedre!

Ved at få renset og imprægneret dine gamle fliser, værner du om miljøet, da du beholder dine gamle fliser, og undgår besværet med at erstatte dem med nye, og du spare derfor på naturens ressourcer.

I nogle tilfælde vil det gamle fugesand blive fjernet under afrensningen af fliser. Derfor kan det være en god idé at efterfylder fugerne med nyt fugesand. Du kan selv vælge, om vi skal stå for det eller om du selv vil gøre det. Fugesand hæmmer ukrudtdannelse imellem fliserne efter selve rensningen.

 

Få helt nye fliser med fliserens

Haven tager sig bare flottest ud, når fliserne ser ud som ny. Men som årene går, bliver fliserne mere og mere modtagelige overfor diverse vækster.

Med fliserens får du et flot resultat med det samme, med vores professionelt udstyr og teknik er det muligt at rense dine fliser helt rene uden at ødelægge flisernes overflade, som ellers kan ske ved brug af almindelig højtryksrenser.

Efter en fliserens er du sikret et resultat, hvor dine fliser fremstår som nye, selv genstridig flisepest, vil være fjernet. Vi bruger kun miljøvenlige og godkendte produkter til fliserens og imprægnering.

 

Kontakt os for et tilbud på fliserens og imprægnering

Hos Sjællands Totalentreprise i Haslev og Kalundborg, står vi klar til at hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål eller mangler rådgivning og vejledning. Kontakt os på telefon 42 460 460 eller send en e-mail til chriss@sjt.dk og få en uforpligtende snak om dine muligheder inden for fliserensning. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular med de relevante informationer. Vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt.

Læs også om algerens samt tagrensning og maling af tag.

Kontakt os

Kontakt

Sjællands Totalentreprise logo

Afdelinger

  • Øst:
    Babberupvej 3, 4690 Haslev
  • Vest:
    Slagelsevej 25 B, 4400 Kalundborg