Isolering

Går du i tanker omkring isolering og overvejer I at efterisolere jeres hus?

Sjællands Totalentreprise arbejder bl.a. med isolering af bygninger.

DET BETALER SIG ALTID AT EFTERISOLERE!

Hvis du forbedrer din loftisoleringen fra 100 til 300 millimeter i et hus på 140 kvadratmeter, kan du spare ca. 3.000 kr. på den årlige varmeregning. Investerer du 12.000 kr. på hulmursisolering, er pengene tjent ind på varmeregningen allerede efter tre år inklusiv håndværkerfradrag

Få et gratis og uforpligtende tilbud på isolering

  Vælg type isolering (du kan vælge flere)

  Hej! Jeg vil rigtig gerne give dig et gratis og uforplgitende tilbud på isolering! Skal vi tage en snak?

  Your tooltip content goes here

  Fordele ved isolering

  • Når det er koldt udenfor, holder huset på varmen
  • Dit varmeforbrug falder drastisk
  • Bedre indeklima
  • Boligen stiger i værdi
  • Godt for miljøet

  PROFESSIONELT ISOLATØR-NETVÆRK

  Professionel isolatør – Basis i Hasle og Eskebjerg Vi er med i netværket af seriøse og autoriserede isolatører, som altid anvender de bedste materialer, vurderer den opgave vi skal løse, og vælger det isoleringsmateriale, der passer bedst til opgaven. De forskellige materialer har hver sine egenskaber, og vores kunder har forskellige ønsker og krav til deres isolering. Derfor anvender vi forskellige typer materiale alt efter opgaven. Fælles for dem er, at isoleringsmaterialerne er testede og blandt de bedste i hver deres kategori.

  TERMOGRAFERING

  Som professionelle isolatører kan vi med termograferering af din bolig få en varmeteknisk kortlægning af overfladetemperaturen på bygningsflader og konstruktioner. Dermed kan man nemt få afsløret kuldebroer og se utætheder i klimaskærmen (bygningen taghætte). Hvor der er utætheder og kuldebroer, er der varmetab og varmetab betyder en højere varmeregning.

  HVAD ER DE MEST POPULÆRE EFTERISOLERINGER?

  De store besparelser – når vi taler om isolering – findes på lofter og i hulmure. Isoleres disse på den rigtige måde, kan du hurtigt se det tjent ind. Forbedrer du f.eks. loftisoleringen fra 100 til 300 millimeter i et hus på 140 kvadratmeter, bliver den årlige varmeregning omkring 3.000 kr. lavere. Investerer du 12.000 kr. på hulmursisolering, er de tjent ind på varmeregningen allerede efter ca. tre år. Det går altså hurtigere, end de fleste husejere forestiller sig!

  HULMURSISOLERING

  Hulmursisolering kan påvise den største energibesparelse i forhold til investeringen. Er hulmuren tom, vil investeringen forbundet med isoleringen tjene sig hjem på blot 2-3 år.

  ISOLERING AF LOFT OG SKUNK

  En stor del af husets varme tabes gennem loftet. Det er altså vigtigt at her isoleres fornuftigt. I dag anbefales 450 mm isolering på loftet. Indtil for relativt få år siden, blev der som standard isoleret med kun 100 mm. Så er dit hus ikke nyt og er det ikke efterisoleret, så er det en god idé og hurtigt tjent hjem igen.

  ISOLERING AF ETAGEADSKILLELSE

  Isolering af etageadskillelse holder bedre på varmen, afhjælper fodkulde og bidrager til et bedre indeklima. Derudover reduceres støj mellem etagerne, som naturligvis er en stor fordel i stort set alle typer etagebyggeri.

  HVIS FORDELENE ER SÅ STORE, HVORFOR HOLDER NOGLE SIG SÅ TILBAGE?

  Selv om mange kan se de økonomiske gevinster ved at efterisolere, tøver nogle kunder med den endelige beslutning. Nogle tror, at det roder og tager frygtelig lang tid. Men som hovedregel kan du bo i dit hus, som du plejer. Faktisk tager det kun en dags tid at få loft eller hulmursisoleret.

  VI KOMMER OVER ALT I DANMARK, OG DU BETALER IKKE KØRSELSTILLÆG!

  “Vi udfører mange former for vedligeholdelses-, bygnings- og renoveringsopgaver blandt andet maling, murerarbejde, tømrerarbejde, fliserens, tagrens og algerens. Vi opererer over hele Danmark med baser i Haslev (Østsjælland) og Kalundborg (Vestsjælland)” – Chriss Krogh, Indehaver