Loftisolering

Den komplette guide 2022

En loftisolering er tjent hjem hurtigere end du tror og koster mindre end de fleste regner med. Spar penge på varmeregningen og reducer dit co2 aftryk.

Derfor skal du vælge os til din loftisolering

Du skal vælge os til din loftisolering fordi vi er experter i at isolere. Vi har isoleret i mere end 25 år og har mere end 12.000 udførte loftisoleringer.  Vi er certificeret isolatøre og bliver ved med at efterudanne os. Vi går ikke på kompromi med kvaliteten og vi sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde. For os er det ikke “bare et loft”  – Det er et rum i jeres hjem, som i ikke benytter så ofte.
Udover at vi kan vores kram, så er vi også fair med vores priser. Selvom en loftisolering tjener sig selv hjem, får jeres hus til at stige i værdi og mindsker jeres co2 aftryk, så er der ingen grund til at tage skyhøje priser. Vi går meget op i, at vi kan se os selv i øjnene og ikke mindst vores kunder, med god samvittighed.

Vælg os fordi

  • Z 25 år erfaring
  • Z12.000 + udførte opgaver
  • ZAutoriseret isolatører
  • Z98% anbefaler os
  • Z100% Dansk arbejdskraft

Emner i denne guide

Hvad er en loftisolering?

En loftisolering fungere som en salgs dyne, som forhindre varmen i at sive ud af dit hjem. Varmen stiger altid opad. Hvis du vælger at isolere loftet, modvirker du  at varmen forsvinder ud gennem taget.
Ved en isolering af loftet, udnytter man ellers uudnyttet plads til at energioptimere sin bolig og på den måde spare penge og reducere sit co2 udtryk.  Typisk er en loftisolering tjent hjem på 5 år, hvis ikke før. Så det er altså en rigtig god investering. Udover at spare penge på varmeregningen, så bevirker det typisk også at dit hus stiger i værdi.
Udover ovenstående, så kan en loftisolering også være med til at bevirke at dit hus får en bedre energimærkning, hvilket igen også vil lede til en stigning på din hus pris.

Hvordan er processen?

Hvem udfører jeres loftisolering?

Vi er et “ungt” og dynamisk team. Bestående af 3 autoiseret isolatører og 3 tilhørende hjælpere. Vores nyeste mand har været med os i snart 2 år og vil altid være lærlingen indtil den næste nye mand kommer med på holdet wink

Vores tilgang til arbejdet er egentlig meget simpel; Vi skal have det sjovt, men vigtigst af alt, så skal opgaven udføres professionelt og resultatet skal være i orden.

Ved udført arbejde inviterer vi altid kunden med på loftet, for at se det endelige resultat. Hvor vi samtidig, viser at der kommet de mm isolering på som er aftalt.

Hvis kunden ikke har mulighed for at komme med på loftet, grundet alderdom eller andre gener, optager vi en video og/eller tager billeder, så kunden alligevel kan se slut resultatet. I disse tilfælde kan vi også at være behjælpelige med at sætte eventuelle ting tilbage på loftet, uden merpris – Således at vi kan lukke loftlemmen med god samvittighed, hos begge parter.

Jeg bestemmer...

Jeg bestemmer i firmaet!
Derhjemme prøver jeg også, men jeg må nok indrømme at det er Fruen Heidi, som har chef kasketten på indenfor hjemmets fire vægge.

Jeg har ingen biologiske børn, men jeg har alligevel hænderne fulde med de barnlige ansatte jeg har til at kravle rundt på jeres lofter wink

Store chef & penge mand

Your tooltip content goes here

Chriss Krogh

Your tooltip content goes here

Jeg er autoi...

Jeg er autoiseret Isocell og Woodfiber isolatør. Jeg elsker Pepsi max højt, men min kæreste Celina endnu højere ( ja hun læser med wink )

jeg har 5 års erfaring med at isolere og jeg er forelsket i træfiber isolering (sorry skat)

Når jeg ikke leger isolering ninja på de danske lofter, så går jeg ture med vores dansk-svenske gård hund.
Hun hedder Pjevs, er 13 år, stærre blind, har 4 tænder tilbage og har dårlig ånde, men intet gigt?

Jeg siger aldrig nej til en kop kaffe og ja, det er i højeste grad en hentydning.

Vi ses på loftet!

Lille Chef & Isolering ninja

Your tooltip content goes here

Mark Petersen

Your tooltip content goes here

Ahmullah...

Walla jeg dansk din kartoffel.Walla jeg dansk din kartoffel.Walla jeg dansk din kartoffel.Walla jeg dansk din kartoffel.

 

Walla jeg dansk din kartoffel.Walla jeg dansk din kartoffel.Walla jeg dansk din kartoffel.Walla jeg dansk din kartoffel.Walla jeg dansk din kartoffel.Walla jeg dansk din kartoffel.Walla jeg dansk din kartoffel.Walla jeg dansk din kartoffel.Walla jeg dansk din kartoffel.Walla jeg dansk din kartoffel.

100% dansk & isolering ninja

Your tooltip content goes here

Nikolaj Knokgaard

Your tooltip content goes here

Hvilke materialer anvender vi til loftisolering?

Vi blæser isoleingen ind på alle lofter vi arbejder på, derfor benytter vi granulater, da det er det eneste materiale som anvender sig til at blive blæst ind. Vi arbejder med 3 forskellige granulater; træfiber, papiruld og glasuld.

Træfiber isolering

Woodfibers træfiber isolering er den reneste isolering som findes. Du får ikke et mindre co2 udtryk end med woodfibers granulat. Det som adskiller Woodfiber fra flokken, er deres cradle2cradle certifikat, som forenklet betyder at du kan spore materialet gennem hele processen. Fra træ, til granulat på dit loft. 

Woodfiber er de eneste, som ikke anvender kemi til at sørge for at mus og rotter ikke gider leve i isoleringen. Istedet trækker de alle sukker stoffer ud af træet, som giver samme, hvis ikke bedre effekt.

Papiruld isolering

Vi benytter isocell papiruld til mange af vores opgaver. Indtil vi begyndte at blæse med træfiber, var det vores kunders favorit. Papirulden er stadig et godt valg til loftisoleringen, da co2 aftrykket også er forholdsvis lille, da materialet er lavet af genbrugs aviser og papir.

Glasuld isolering

Glasuld

Hvordan er processen?

Vi blæser isoleingen ind på alle lofter vi arbejder på, derfor benytter vi granulater, da det er det eneste materiale som anvender sig til at blive blæst ind. Vi arbejder med 3 forskellige granulater; træfiber, papiruld og glasuld.

Trin 1.

Du har læst op på lektien, fået et pris estimat på din loftisolering efter at have udfyldt formularen og bestemt dig for at du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud af os.

Trin 2.

Vi indleder en dialog og aftaler i fællesskab et tidspunkt vi kan komme forbi og se på dit loft. Du modtager herefter dit endelige uforpligtende tilbud. Oftest er det egentlige tilbud billigere end du tror.

Trin 3.

Du har som mange andre danskere valgt at takke ja til vores tilbud. Vi aftaler en dag hvor vi kan komme og loftisolere hos dig. Vi færdiggøre isoleringen samme dag og du begynder at spare penge med det samme.