Nyt tag

Din professionelle taglægger

Er dit tag gammelt og slidt? Og overvejer du at skifte dit gamle tag ud med et nyt tag? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Sjællands Totalentreprise har vi mange års erfaring som taglægger. Vi har afdelinger i både Haslev og Kalundborg, men vi kører ud i hele Danmark.

Vi udfører altid en høj og håndværksmæssig kvalitet, alle vores medarbejder er erfarne inden for branchen og kan derfor udføre alle former for tagarbejde. Vi har kompetencerne til at rådgive dig om, hvilke tagtyper der er den bedste for dig. Vi kan desuden tilbyde fornuftige priser i forhold til den høje kvalitet, vi leverer.

Skal du have nyt tag, er der nogle overvejelser du skal gøre dig, uanset om det er på din bolig, sommerhuset eller virksomheden og andre ejendomme. At skulle have et nyt tag er en stor beslutning, derfor bør du gøre dig nogle tanker om:

  • Hvad koster et nyt tag?
  • Hvilket tagtype passer til dig?
  • Hvor mange år kan taget holde?

Hvis dit tag blot ser slidt og falmet ud, men det fejler intet, kan du nøjes med at give det en omgang med tagmaling, på den måde får du dit tag til at se ud som ny.

 

Et nyt tag giver en bedre isolering

Når du udskifter dit gamle tag med et nyt, kan du spare penge, da et nyt tag skaber en bedre isolering. Derfor vil et nyt tag eller en større tagrenovering ofte tjene sig ind igen i det lange løb, da varmeregningen vil blive mindre. I øvrigt vil du opleve et bedre indeklima, da der ikke trænger fugt gennem taget som følge af utæthed.

 

Hvad koster et nyt tag?

Der findes ikke nogen fast pris på et nyt tag, da prisen på et nyt tag afhænger naturligvis af flere ting. Det hele kommer meget an på, hvor stor opgaven er samt valg af materiale.

Hos Sjællands Totalentreprise har vi gode og fornuftige priser, uanset om der er tale om et nyt tag, reparation eller renovering.

Vi kommer ud og foretager en faglig vurdering af taget og tagkonstruktion, før vi kan give dig et tilbud på, hvad et nyt tag vil kommet til at koste dig. Vores kunder skal være tilfredse med vores arbejde, derfor er det vigtig for os at vi sammen finder en løsning, som passer til dig og dit budget. 

 

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit tag, så kontakt os på telefon 42 460 460 eller send en mail chriss@sjt.dk eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt os

Kontakt

Sjællands Totalentreprise logo

Afdelinger

  • Øst:
    Babberupvej 3, 4690 Haslev
  • Vest:
    Slagelsevej 25 B, 4400 Kalundborg